Kategorier
Det gamle husmandssted Haven Samsø Shri Kali Danmark Tantra

Uden skabelon

Jeg er født og opvokset i København. I min virkelighed så ALLE grøntsager og frugter ens ud. For det gør de jo i de endeløse velfriserede bjerge i supermarkedet ikke…?

Sådan var min virkelighed faktisk, helt indtil jeg fik mulighed for at komme herud på landet og dyrke maden selv. Og opdage, at der er uendeligt mange måder, en frugt eller grøntsag kan se ud, når den aldrig har hørt om EU-standarder, der kan få selv den mest eventyrlystne agurk til at rette ind.

Der er så meget, vi bare tager for givet. Hvordan skal man se ud, opføre sig som det ene eller andet køn, leve sit liv. Friheden til at leve som DIG ligger på den anden side af alle de ideer, du er blevet opdraget ind i eller har taget til dig gennem livet. Hvordan ville dit liv se ud, hvis du droppede skabelonen, malede udenfor stregerne og levede et liv der var dit?

Ligesom vores allerførste aubergine.

Skriv et svar