Personligt retreat på Samsø

Har du brug for et pusterum fra hverdagen, er der mulighed for at sammensætte dit eget personlige retreat på det hyggelige gamle husmandssted på natur-skønne Samsø.

Du får mulighed for at deltage i livets langsomme rytme langt ude på landet, med daglig yogapraksis, mulighed for at få eller lære ayurvedic walking massage, lækker vegetarisk mad og ellers lige hvad du ellers måtte have brug for og lyst til.

Du kan fx. gå eller cykle ture i Samsø’s smukke natur, hoppe i vandet fra en af øens utallige badevenlige strande, nyde et par timers haveterapi mens du fjerner ukrudt i haven eller køkkenhaven sammen med de hjælpsomme høns, skrive, drikke the på terrassen med en kat på skødet, stirre ud i luften og nyde stilheden, male eller måske læse en inspirerende bog fra husets tantra-bibliotek.

Indkvartering vil foregå husets gæsteværelse med egen udgang til haven. Hvis du foretrækker det, kan du også overnatte i eget telt på valgfrit sted i den store have eller i vores campingvogn, Tante Thyra.

Du kan komme til at hjælpe til med den daglige madlavning under dit ophold og på den måde vende hjem med masser af ny inspiration til sund grøn mad.  

 

Ledige datoer for personligt retreat i 2019:

20.-23. august

25.-27. august

3.-10. september

17.-20. september

22.-24- september

 

Priser:

850 ,- pr. overnatning

Prisen er inkl. sengelinned, håndklæde, sund vegetarisk forplejning, deltagelse i yogapraksis.

Indtjekning fra kl. 12 på ankomstdagen og udtjekning samme tid på afgangsdagen.