Ayurvedic Walking Massage

Hvad er Ayurvedic Walking Massage?

 Ayurvedic Walking Massage er en yderst effektiv massage der stammer fra den Ayurvediske tradition (det traditionelle Indiske medicinsystem). Massagen arbejder med kroppens struktur og holdning, og kan give lindring ved mange former for smerte og ubehag i kroppen. Gennem massagen arbejdes der med specifikke trykpunkter. I Ayurveda ser man kroppen som gennemstrømmet af over 72.000 nadis, eller det man i kinesisk medicin kalder meridianer. Nadi på sanskrit betyder flod, og nadis ses som floder af energi der strømmer gennem kroppen. En Ayurvedic Walking Massage aktiverer og balancerer alle disse samt løsner blokkeringer.

Ayurvedic Walking Massage er en fantastisk massage for dit overordnede helbred, da den balancerer hele dit system – og du opnår varig afslapning og sundhed i krop og sind.

 

Hvordan foregår en Ayurvedic Walking Massage?

En Ayurvedic Walking Massage er en unik helkropsmassage der udføres på en måtte på gulvet. Massøren bruger sine fødder til at påføre kontrolleret pres på specifikke punkter og områder af kroppen. Traditionelt holder massøren balancen ved at holde i reb der hænger fra loftet, men hun kan også holde ved dit spisebord eller et træ i haven, hvis massagen foregår hjemme. Massage udført med fødderne skaber en usædvanlig og behagelig sanselig oplevelse. Massagen foregår fuldt påklædt.

Information om priser og tidsbestilling finder du her.

 

Lær at give og modtage Ayurvedic Walking Massage

Hvis du er interesseret i at lære at give Ayurvedic Walking Massage til privat brug, er det også muligt. Det er nemt at lære, og allerede efter få gange, vil du være i stand til at bruge massagen sammen med en god ven eller din partner som del af hverdagen. Undervisning i massage er ofte en del af workshops og retreats, så hold øje her. Du kan også kontakte mig for tilbud på privat undervisning eller kursus.