Selvforkælelse på Samsø

– en langsom luksuriøs dag i yogaens tegn –

 

21. august, 18 september og 17. oktober 2021

 

 

 

 

Samsø har en helt særlig stemning. En stilhed og indre ro, der indfinder sig, det øjeblik du træder af færgen. Denne stemning inviteres du ind i til en dag i yogaens univers. På dagen vil krop og sjæl blive næret gennem to lange yoga-workshops guidet af Mette Maj og Maja Lykke som er passionerede eksperter indenfor hvert sin yogaform. Begge yogaformerne har afslapning i centrum, både fysisk og mentalt. Du inviteres til at droppe de eksterne mål og selvvurderingen og vende opmærksomheden indad. Give dig selv lov til bare at være og nyde. 

 

    Dagen byder desuden på kærlig og levende mad til frokost, eftermiddagslækkerier og gennem dagen kan du nyde kaffe, the og vand ad libitum. Der vil desuden være rig mulighed for at udforske stedets smukke butik for at blive inspireret eller håndplukke af de finulige ting fra nær og fjern eller fra den unikke yogatøjskollektion. Og for at gøre det hele endnu bedre, er der endda gratis færge til Samsø i august og september. 

 

Arrangement har plads til max. 10 deltagere.

 

Vi overholder naturligvis de til enhver tid gældende anbefalinger i forbindelse med Covid-19.

 

Dine værter

 

Mette Maj Krag – deler den afslappede og meditative traditionelle tantra yoga   

 

Maja Lykke – Yin yoga-lærer og lydterapeut med en livslang passion for lydens indvirkning og kraft. Maja bruger både lyd og stilhed til at facilitere en helt særlig indre oplevelse i sin undervisning.

 

Charlotte Schultz – Designer med egen yogatøjskollektion. Charlotte er skaberen af den smukke butik og også indehaver af den gamle gård der danner rammen om dagen.

 

Program for dagen

 

11 - Velkomst

 

11.15 - Traditionel tantra yoga

 

13.15 - Lækker vegansk frokost fra Buddha B og mulighed for at kigge på alle de smukke ting i Charlottes butik

 

14.45 - Yin yoga og lyd

 

16.45 – Kaffe/ the og eftermiddagssnack/ kage

 

17.30 – Tak for i dag

 

Kaffe og the ad libitum i løbet af dagen

 

Praktisk information:

 

Sted: Ringvejen 1, Pillemark, Samsø – du kan cykle hertil fra færgen i Sælvig på ca. 20 min. Har du ikke en cykel, kan vi arrangere afhentning ved færgen.

 

Pris: kr. 600 ,-  pr. lørdag

 

Prisen inkluderer 3 ½ times yogaundervisning, indbydende vegansk antiinflammatorisk frokost, rig mulighed for at udforske Charlottes smukke butik og håndplukke af de finulige ting fra nær og fjern eller fra den unikke yogatøjskollektion. Underviserne er til stede og klar til at vejlede og svare på alle dine yogaspørgsmål i løbet af dagen.

 

Tilmelding og spørgsmål: send en mail til mettemajkrag@shrikali.dk 

 

Betaling: overførsel til Jyske Bank reg. 6260 kontonr. 0001263254 (ved overførsel angiv venligst navn og e-mailadresse). Din tilmelding er endelig, når vi har bekræftet din betaling.

 

Det skal du have med: Vi har alt udstyr til yogaen, men det er en god ide at medbringe lunt tøj/ varme sokker til afspænding samt en varm trøje, hvis vejret er til frokost ude.

 

Transport til Samsø: Færgen Lilleøre afgår fra Århus/ Dokk1 kl. 9 og retur fra Sælvig kl. 18.45

 

Vil du sejle fra Hov afgår færgen Prinsesse Isabella kl. 9.30/ retur fra Sælvig kl. 18.15

 

Der er gratis færge til samsø for gående og cykler i hele august og september, hvis du husker at forhåndsbooke din plads på tilsamsoe.dk

 

Aflysning: Vi forbeholder os ret til at aflyse ved for få tilmeldte. Skulle det bliver aktuelt, får du naturligvis pengene tilbage. Vi giver ikke penge retur ved framelding, men du er meget velkommen til at give din plads videre til en anden.            

 

Om yogaen og underviserne:

 

Yin Yoga & Lyd:

 

Yin Yoga & Lyd er en nærværende, dyb, langsom og meditativ praksis. Dens effekt på din fysiske og energetiske krop er givende, når du tillader dig selv at hengive dig til en tilstand af tilstedeværelse i krop og sjæl. Når du befinder dig i denne tilstand, vil der blive løsnet op og givet afkast på gamle følelser og tanker, på blokeringer i form af spændinger som der har bosat sig i kroppens bindevæv.

 

Gennem praksis guides der i samarbejde med diverse syngeskåle og klangskåle. Lyde samt vibrationer fra syngeskålene er med til at underbygge effekten af selve yogadelen. Mange beskriver at stillingerne er lettere at være/hengive sig i, når lydende er til stede.  

 

Om underviseren:

 

Maja tilgodeser sine elevers indre praksis, og tillader derfor løbende stilhed gennem sine klasser.  

 

Hendes valg af kombinationen med yin yoga og lyd, har været en proces i sig selv, da hun, udover sin interesse for yoga har en livslang passion for lyd samt lyds indvirkning og kraft. Maja er bosat på Samsø, hvorfra hun har sit virke som yogalærer og lydterapeut.

 

Find mere information om Maja og hendes yogaundervisning:

 

Facebook

 

Hjemmeside

 

Om traditionel tantra yoga:

 

Tantra yoga er meditation i bevægelse. Yoga som lærer hele kroppen at meditere. Du guides med lukkede øjne gennem asanas (yogastillinger) og pranayama (åndedrætsøvelser) ind i en dyb afslappende og meditativ tilstand. Mange associerer ordet Tantra med seksualitet, men Tantra Yoga er meget mere end det, og Mettes yoga-undervisning handler ikke om seksualitet.

 

Om underviseren:

 

Mette Maj Krag er uddannet i Shri Kali Ashram af den tantriske mester Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha. Her har hun studeret siden 2011 og de seneste år har hun fordelt sin tid mellem at studere og undervise aspirerende yogalærere sammen med Bhagavan og at undervise i Traditionel Tantra Yoga, Ayurvedic Walking Massage og organisere workshops og retreats for Shri Kali Danmark - med base på smukke Samsø.

 

Find mere information om Mette Maj og hendes yogaundervisning:

 

Facebook

 

Instagram 

 

 

 

Find mere information om Charlotte og hendes butik:

 

Facebook

 

Instagram 

 

Hjemmeside

 

 

 

Find mere information om Buddha B som leverer frokosten:

 

Facebook

 

Instagram