Retreat på Samsø

Retreats på skønne Samsø

Et retreat til det gamle husmandsstedSamsø, kan udfolde sig på forskellige måder. Der er retreats, hvor vi mødes om Traditionel Tantra Yoga og sammen nyder Samsø’s meditative ro og smukke natur. Men der er også mulighed for, at du planlægger dit eget personlige retreat, hvor du bor på stedet og har mulighed for at deltage i det daglige liv, men planlægger din dag præcis som det føles godt for dig. Se planlagte retreats og læs mere om dit personlige retreat nedenfor.

Personligt retreat

Har du brug for et pusterum fra hverdagen, er der mulighed for at sammensætte dit eget personlige retreat på det gamle husmandssted på natur-skønne Samsø. Du får mulighed for at deltage i livets langsomme rytme langt ude på landet, med daglig yogapraksis, mulighed for at lære Ayurvedic Walking Massage, lækker vegetarisk mad og ellers lige hvad du ellers måtte have brug for og lyst til. Du kan fx. gå eller cykle ture i Samsø’s smukke natur, hoppe i vandet ved en af øens utallige badevenlige strande, nyde et par timers haveterapi mens du fjerner ukrudt i haven eller køkkenhaven, skrive, drikke the på terrassen, stirre ud i luften, male eller måske læse en inspirerende bog fra husets tantra-bibliotek. Overnatning vil foregå i vores gæsteværelse med egen udgang til haven. Du kan også vælge at sove i vores campingvogn, Tante Thyra, hvis du vil tættere på naturen eller i eget telt på valgfrit sted i den store have. Du vil komme til at hjælpe til med den daglige madlavning under dit ophold. Kontakt for nærmere info.

Vigtigt!

I øjeblikket er der ikke mulighed for personligt retreat, da jeg i  øjeblikket bor og deler den traditionelle tantra i Shri Kali Ashram i Thailand.