Retreat på Samsø

Retreats på skønne Samsø

Et retreat til det gamle husmandssted på Samsø, kan udfolde sig på forskellige måder. Der er retreats, hvor vi mødes om Traditionel Tantra Yoga og sammen nyder Samsø’s meditative ro og smukke natur. Men der er også mulighed for, at du planlægger dit eget personlige retreat, hvor du bor på stedet og har mulighed for at deltage i det daglige liv, men planlægger din dag præcis som det føles godt for dig. Se planlagte retreats og læs mere om dit personlige retreat nedenfor.

 

Planlagte retreats

Mini-efterårsretreat på Samsø d. 19.-21. oktober 2018.

 

Personligt retreat

Har du brug for et pusterum fra hverdagen, er der mulighed for at sammensætte dit eget personlige retreat på det gamle husmandssted på natur-skønne Samsø. Du får mulighed for at deltage i livets langsomme rytme langt ude på landet, med daglig yogapraksis, mulighed for at lære Ayurvedic Walking Massage, lækker vegetarisk mad og ellers lige hvad du ellers måtte have brug for og lyst til. Du kan fx. gå eller cykle ture i Samsø’s smukke natur, hoppe i vandet ved en af øens utallige badevenlige strande, nyde et par timers haveterapi mens du fjerner ukrudt i haven eller køkkenhaven, skrive, drikke the på terrassen, stirre ud i luften, male eller måske læse en inspirerende bog fra husets tantra-bibliotek. Overnatning vil foregå i eget telt på valgfrit sted i den store have, eller alternativt i primitiv overnatning indendørs, fx. lånt børneværelse. Du vil komme til at hjælpe til med den daglige madlavning under dit ophold. Kontakt for nærmere info.

Vigtigt!

I øjeblikket er der ikke mulighed for personligt retreat. Vi ved at afslutte nogen af de mere omfattende dele af renoveringen af det gamle husmandssted, og vi kan derfor ikke tilbyde den ro og fordybelse, som du og dit ophold fortjener.